سریال «پایتخت» با ۵۰ درصد ببیننده یکی از پربینندهترین سریالها در ماه مبارک رمضان بود.
به گزارش آیفیلم به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، علی طلوعی رئیس مرکز پژوهش و سنجش افکار در نشست خبری که دیروز (یکشنبه) پیرامون نظرسنجی برنامههای صدا و سیما در ماه مبارک رمضان برگزار شد، اظهار کرد:۷۶/۳درصد کسانی که به نظرسنجی پاسخ دادند، بیننده یکی از برنامهها بودند و به طور متوسط ۲ ساعت و ۲۷ دقیقه برنامههای ماه رمضان را تماشا کردند و البته ۲۳/۷درصد مشارکت کنندگان نظرسنجی، برنامهها را ندیده بودند.
وی افزود: برنامه «ماه عسل» ۵۵/۵ درصد بیننده داشت و «خندوانه» که ۳ شب در هفته پخش داشت با ۴۶ درصد بیننده به عنوان دومین برنامه پر بیننده انتخاب شد.
رئیس مرکز پژوهش و سنجش افکار گفت:۳۳/۵ درصد، بیننده برنامه شبهای قدر بودند که ۲۶/۶ درصد از شبکه سراسری و ۱۱ درصد از شبکههای استانی برنامه را تماشا کردند.
وی افزود:۳۰ درصد مخاطب برنامه ترتیل خوانی در شبکههای رسانه ملی بودند که از این رقم ۱۹ درصد از شبکه سراسری برنامه را دنبال کردند.
طلوعی با اشاره به میزان استقبال از برنامه های استیجی گفت: «جشن رمضان» از بین ویژه برنامهها ۱۴/۳ درصد ببینده داشت که ۷۷ درصد از این برنامه رضایت داشتند و «هزار داستان» با ۱۱ درصدببیننده، ۷۱ درصد رضایت مندی را از آن خود کرد.
وی در خصوص میزان رضایت مندی مخاطبان از مجموعه های تلویزیونی اظهار داشت:سریال «رهایم نکن» با ۴۰/۸ درصد بیننده جزء پرمخاطبترین سریالها بوده که ۶۹ درصد از مخاطبان از این سریال رضایت مندی داشته اند.
طلوعی با بیان اینکه «بچه مهندس» با ۳۲/۱ بیننده دارای رضایتمندی ۶۹ درصدی بود، گفت: «سر دلبران» با ۲۷/۳ درصد ببینده، دارای ۷۰ درصد رضایتمندی و «پایتخت» با ۵۰ درصد ببیننده یکی از پربینندهترین سریالهای تکراری در ماه رمضان بود.
رئیس مرکز پژوهش و سنجش افکار اضافه کرد:چهارمین سریالی که برای اولین بار در ماه رمضان پخش میشد سریال خارجی «جاده یاس» از شبکه دو بود که حدود ۶/۶ درصد مخاطب داشت. طبق آمار ما حدود ۷۰ درصد از بینندهها حداقل یکی از سریالهای رمضانی را دیده اند.
رئیس مرکز پژوهش و سنجش افکار با بیان اینکه زنان بیشتر از مردان سریالها را تماشا کردند، ادامه داد: در میان گروههای سنی، نوجوانان و افراد تحصیلکرده در مقطع دبیرستان نسبت به سایر گروهای سنی سریالها را تماشا کرده اند.
طلوعی در خصوص مرکز پژوهش و سنجش افکار گفت: این مرکز جزء نظامندترین و پرسابقهترین مراکز سازمان است و ۵۱ سال از تاسیس آن میگذرد.
وی گفت:۱۲ هزار پرسشگر در سراسر کشور در این مراکز وجود دارند که این کار بر عهده افراد آموزش دیده و جوان است و نظرسنجیها در تهران و ۳۱ مرکز استان که دارای واحد صدا وسیما هستند، انجام میشود.
ص.گ